Jump to content
News
  • DARKKO 4. Ayında! Eğlence Devam Ediyor!
  • Bu Yaz DARKKO ile Daha Eğlenceli!
DARKKO 4. Ayında! +500.00 TL Ödül Teslim Edildi

Önerilen Mesajlar

@SarhostumHatrlamyrm Bu konu neden bu kadar uzadı veya uzayacak biliyormusun? ÖRN; Dcye geldiğin ilk andan beri ses kaydı alsak veee  o pmlerin ss'ni usulca şuraya bıraksak konu kilitti şuan :) Ama ne bilelim ya senin gibi ikili oynamayı, kahpelik yapmayı, arkadan vurmayı, kansız olmayı bir türlü beceremedik.. 

tarihinde MOOWER tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş
On 02.06.2020 at 16:53, SarhostumHatrlamyrm yazdı:

evet 15 parti oyayan adamım ben 20 parti csw alırım 15 parti isilion alırım :D  server 3. ayında pk çıkarım evet evet :D

Siz hangi alemin aptallarısınız? server başından beri pk atan düzenli mele clanlardan birincisiyim lan ben varmı sende 2m np anca git arka kapıda cardinal'de adam kesersin sen 

al gözün pk görsün server 2. günü yavrum

 

al gözün turnuva görsün 15 parti girmedik buraya.

isilion gelince bende gelmem lazım mele bastım item lazım gelcem deyip 3. gün dayak yiyip siktir olup gitmen ?

asıl sizi ben adam sandım server başında davet ettik bişeylere isiliona csw ama kancıkmışsınız neyse hadi koçum işinize bakın bizi bilen bilir bilmeyende kendi bilir oyunu oyun diye oynayın motor olmayın azcık değeriniz var bokunu çıkarmayın ilk küfür eden de sizsiniz o.ç single diye çarlar açan ben değilim haddinizi bilin hadi bakın dalganıza şimdi gidin lüferde sevinin hadiiiii

Bizde onu diyoruz işte sayın veled-i zina 15 parti 20 parti oynuyorsunuz sadece merak ettiğim ne biliyormusun senin yanında 3.5 tl minibüs parasına duran çakalları diğer sw lerde de yanında tutabilecek misin sende her toplama clan gibi yok olacaksın, Darkko koskoca site yapmış sıralama diye sekmesi mevcut zeka seviyen oraları açmaya yetmiyosa söyle bir sonraki msj da sana link bırakıyım gir de bir bak bizde 2m nin altında np si olan adam yok biz 1m np yi server ın 1. haftası kastık zaten sen neyin hesabını yapıyosun bir sonra ki krallık ta buralarda olursan np toplamaya biraz daha erken başla sonra paran boşa gitmesin he arkadaşımında belirttiği gibi bir derdi sıkıntısı olan varsa forumlarda show yapmayı bırakın discord adresimiz https://discord.gg/aX23vB gelin konuşalım...

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

Konuyu şimdi gördüm,  her yazılanları okudum ve kolay kolay hiç bir konuya yorum yapmazken bu konu altında verdiğiniz cevaplar zoruma gitti.Biz bu serverda kimse ile polemik yapmak istemezken oyunda veya forumda bizde karşı yapılan her adıma karşılık olarak cevap verdik.Sizle geçen server aramız iyi iken bir kişi yüzünden aramız açıldı.
 

On 02.06.2020 at 02:56, BlindFox yazdı:

Bizim Sevenimiz Sizin Paranızdan Çokmuş demekki :)

Sevenlerimizin çok olduğunu oylamada biz %6 öndeyken anlamıştık kazandık diye bakıyorduk daha oy vermeyen bir ton arkadaşımız vardı.Sonra bir saat içinde %4 geri düştük ve bir açığın olacağını düşündük ve anladık ki bir pc den birden fazla oy veriliyormuş ve malum olayları  yaptığınızı fark ettik.''Bizim sevenimiz sizin paranızdan çokmuş'' harcadığımız miktar 15 gb  bastığımız bir çok np arkadaşlarımızdan aldığımız np ler.Sizin bastığınız gb miktarının bizim  bastığımızdan kat kat fazlasını bastığınızı biliyoruz.
 

 

On 02.06.2020 at 11:43, ShaolinFox yazdı:

Sen buraya yazma kardeş, oyun bir tarafta karakterin bizimle konuşmaya müsait değil,ağzı bozuk insanlarsınız kaliteniz ortada krallık için bizden destek istediniz kral yaptık sizi, sonra bizim sıramızda bize destek vermediniz. KAHPELİK yaptınız sustuk eyvallah dedik mümkünse hiç bir konu altına yazmayın ve pm atmayın.

Sen buraya yazma derken konuyu açma amacınız ve ilk yorumdan sonra direk bize hitaben yaptığınız yorum bu konu altına bizden başka yorum atmayacakta kim atacak.Direk bizi hedef göstermişsiniz.Apo  kardeşimin karakterini onu yakından tanıyanlar iyi bilir öyle bir iki konuşma ile anlayamazsınız kimsenin karakterini ve burası sadece bir oyun  kendi yanındaki oyundan arkadaşının karakterini bile hemen anlayamazsın.Evet bazı arkadaşlarımızın ağzı bozuk(Allah'tan içimiz bozuk değil) ve bu onları kalitesiz yapmaz.Evet islandların krallığı için sizden 'singlepunch' olarak yardım istedik mi orasını tam bilmiyorum ama attığın yorumdan sanki tek başına kral yapmışsın gibi konuşmuşsun.Sizin sıranız geldiğinde zaten oyumuzu size atıcaktık ama o anlaşmayıda siz isilion a bize bir kişi için ks atmaya geldiğinizde bozdunuz ve haklı olarak size oy atmayacağımızıda söylemiştik.Hiç bir konuya yorum atmayın derken ki söyleme amacını anlamadım.
 

 

On 02.06.2020 at 12:53, WhatWasThat yazdı:

@SarhostumHatrlamyrm gördük götün tutuşunca 500 tane char getirip np basıp oy verdirttin,kalkmış burada adamlık taslıyorsun. 14 clan csw almışım almamışım kime ne,aranızda paylaştığınız 20 tl nizi iban atın göndereyim. 

Bu olayı biz sizden gördük ve  bankalarımızdaki np leri basmaya başladık.14 clan csw almış derken iyi sayamamışsın 8 (party) clandık orda.Aldığımız ödülüde hiç bir zaman kişi başı hesap yapmadık bunu düşünen başkaları, alınan her ödül ob olarak alındı ve clanlara eşit miktar verildi bu yüzden ittifaklarımız bizim olmaya devam etti.
 

 

On 02.06.2020 at 13:06, MOOWER yazdı:

@SarhostumHatrlamyrm Öncellikle "K**PELERDE İNECEK VAR" Her yerde g*tünü başını yırtıp "Kanka bizi biliyosunuz 0 ego diyip" sonra bütün heryere 10 pt ile aç köpek gibi oynayıp birde utanmadan yukarıya "Yok cswye doyduk yok isiye doyduk diyip" sonra da ego yapmadık fln diyorsn ya helal olsun Vallahi helal olsun. İlk dc muhabbetimizde bir an seni ADAM sanmıştım ama hata bizde işte iti köpeği adam yerine koyuyoruz. Geçen serverlardan beri karaktersiz bir kaç clan için ana bacı çoluk çocuk düz gidiyordunuz ? Şu serverda geriye dönüp bak bakalım o adamlardan pardon o dandiklerden ne farkınız kalmış? Bizim dc gelen insanların size ana bacı sövdüğünde şaşırıyorduk/acaba neden sövüyorlar ? Kimin ne olduğunu herkes biliyor herkesin içi rahat olsun, SİZ BU SERVERIN EN İYİ CLANISINIZ İSİYİDE ALDINIZ CSWYİ DE KRALLIĞIDA SERVERI KESTİNİZ EN İYİSİ SİZLERSİNİZ AMAN NE OLUR SİZ OLMAYA DEVAM EDİN. Biz maymun tayfayız dostum.. Allah'a çok şükür hiç bir zaman karakterimizi satmadık ve ödün vermedik, oyun oynadığımızı unutup konuyu başka yerlere götürenler.. Yensekte yenilsekte kimseden bir çekingemiz yok! ISRARLA  "Kanka yanlış anlamayın 0 ego" diyip yukarıda da şu cümleyi kurmuşsun "Benim yapamadığım tek şey krallık olsun" g*tümle gülücem ama onuda zor durumda bırakmak istemiyorum 1554 kişiyle heryere saldırdıktan sonra BEN diyişin varya işte bütün olay burada başlıyor kendiyle çelişkiye düşen çocuk.. Tmm leeğğğğn SENSİN SEN TMM TM HE.  Ayrıca bir kişinin utanması için neye ihtiyacı olduğunada şuradan bakabilirsin https://hizliresim.com/gWsv1D

Evet aramızda ego yapan arkadaşlarımız var ve 0 ego diyende bizden yalan söylüyodur her şeyi yapmışken bu serverda neden ego olmasın bilhassa siz serverda aldığınız tek krallıkla foruma konu açmışsınız.Evet geçen server bir clan içindeki bi kaç kişi için ana bacı sövmüşüzdür hatırlamıyorum ama o kişiler kesinlikle bana göre küfürü hakediyordu.Merak ediyorum onlardan ne farkımız kalmış.Biz karakterimizi satmış demişsin nerde sattık acaba krallıkta haklı olarak oy vermediğimizdemi?Bence dediğin gibi 1554 kişiyi bir arada tutabilmekte bir başarıdır.
 

 

On 02.06.2020 at 13:24, RuTHLeSs yazdı:

Kral Tacından degıl kıtlesınden bellı olur demısler :D bu çöpleri takmayın @MOOWER :D 

Kitleyi bu np basmaya başlamadan önce öndeyken gördük.Çöp derken senin ne başarın varda bize çöp diyebiliyorsun.
 

 

On 02.06.2020 at 13:51, GATTUHUSO yazdı:

kktmm apoşcum şimdi 4 clan dc de toplanıp hell abys gecip isilıon kovalayın serverın 2. ayı pkya cıkan 8 tane etkisiz elemandan bqska bişey değilsiniz tek basınıza gerdeğe bile giremezsiniz siz gelme bu konunun altına kolunu götüne sokarım

8 tane ektisiz eleman bu lafı pk da keşke karşı karşıya geldikten sonra kurabilseydin  hiç karşılaşmadık bunu demen normal.Tek başımıza oynadığımız bir çok server oldu 2012 den beri bu clan var ve birçokta başarımız var bizi sadece 2 serverdan tanıyıpta böyle ağzı bozuk şekilde (bizle aynı şekilde) kendini üste çıkaramazsın.
 

 

On 02.06.2020 at 13:59, KillerFox yazdı:

"Server 'ın 3. ayında kralık olup" Moruk sen bi sakin ol nefes al sonra yazmaya başla , şimdi sorunlarına sırayla bakıyorum seni adam yerine koyup cevap verecek olursak, lan Apo bir an gerçekten seni adam yerine koyacağımı sandın dimi :) Biz videoyu koyduk izleyin çıldırmaya devam edin Suriyeliler sizi :) şunu da unutmayın o kadar kalabalıksınız ama siz bizim sayemizde kral oldunuz biz siz olmadan da kral olduk ;) 

Evet aramızda Suriye'li var ama sadece bir kişi :D Kral bizden biri  olmadık island'lar oldu.Madem tek başınıza kral olabiliyordunuz neden krallık için anlaşma yaptınız.O zamanda kendinizi aday gösterseydiniz ya.
 

 

On 02.06.2020 at 19:01, ShaolinFox yazdı:

Ulan kahpe turnuva diye götünü yırtıyorsun,15 clan girmediysen 15 clandan item topladın aç köpek. KorkmabizVarızla cz de ilk vs nizde item istedin uniq yok dedim elimdeki lycoam hammeri istedin kim delikanlı ? 5 ske beltle vs ye girdiniz adamlar 2 tane kekuri beltle vs attılar 1-2 sayıyla göt zoruyla aldınız,ve adamlar 7 kişi oynadılar burası myko herkesten vs için item toplayacaksan eşit serverlar var gir orda oyna elin s*kiyle gerdeğe girme. İsi konusuna gelelim geldiğim her iside kutuyu aldık gittik sende öyle arkadan baktın, göt korkusuna 10 tane clan topladın lan isiye okçu team bile getirdin kim erkek olm ?? Kaşarlık yapmayın dünkü küfür mevzusuna gelelim allah şahit kimseyi inandıracak halimde yok bize farklı nicklerle pm lerden ana bacı sövüldü ( bunlar sizin oy attığınız charlar ) ondan sonra bizimkilerde karşılık verdi bu kadar net. Biz lüferde seviniyoruz sizde oturup ağlayın hadi.

İtem toplama mevzusunu Apo kardeşim cevap vermiş zaten ske belt sayısını ve kill sayısını yanlış saymışın galiba 1-2 sayı demişin videomuzda kill leri sayabilirsin farkı.Adamlar sayabildiğimiz kadarıyla 8 kişilerdi turnuvada ve onları kesebilmek için itemede ihtiyacımız yok aslında var böyle bi fırsatımız kullanıyoruz bundan kimene.Turnuva yokken onları cz de vs de 2 kez towna düşürdük biriniz videosunu yayınladık diğeri ise duruyor elin s*kiyle gerdeğe girmedik o vs lerde.İsi konusu  server başından beri orayı gelen humanlara karşı savunmuşuz ittifaklarımız ile ve orda 10 tane clanda değildik 4 en fazla 5 pt. olduğumuz zamanlar oldu humanlara karşılık ve o zaman bile humanlar bizden kalabalıktı sizin kutu almanız ise öyle karşı ırkla gelip değil ks ile aldığınız kutular ve bunun erkeklikle söz konusu bile olamaz.Sizde kafanızı çalıştıraydınız bu serverda ittifak olmadan bir şeyin elde eldilebileceğini anlardınız.
Küfür mevzusuna gelince bütün clandakilere sordum bizden biri pm den küfür ettimi diye herkes hayır dedi aksine onlar bize küfür ediyor dediler(oy attığınız charla ile) ve karşılık verdik dediler bizim bildiğimiz küfür mevzusunuda sizin başlattığınız yada bu işte bir iş var.
 

 

On 02.06.2020 at 19:35, WhatWasThat yazdı:

@SarhostumHatrlamyrm Senin arkadaşların char açıp ana bacı küfür ettikten sonra öyle açıldı o charlar,biz de çektik video merak etme. 6-7 tane pk videosu var yayınlamadık,yayınlayacağız. Elinden krallığı alınca zoruna gitti kaybetmek. Ağla şimdi kenarda,ah ulaan nasıl verdik krallığı bunlara diye. Biraz daha ağlarsın.

Deminde dediğim gibi o küfürler siz etmeye başlayınca bizimkilerde karşılık vermiş ve sizin açtığınız charların nickleri birçoğu laf sokarcasına idi ve bizde böyle char açılmadı.
Evet krallığı bu şekilde gitmesi np basılarak zorumuza gitti keşke daha adaletli bir ortam olsaydı.
 

 

On 02.06.2020 at 20:00, GATTUHUSO yazdı:

tamam moruk sensin hadi sal konuyu vallahi sensin allah çarpsın sensin sizsiniz lan bırakın yakamızı aq esir aldınız

konuyu sal demişsin konuyu bize gönderme yapan sizsiniz sadece video yu koysaydınız adamlar aldı koymuşlar derdik altına yazdıklarınız bize bu konu altına yorum yazmamıza sebep olucak şekilde.
 

 

On 02.06.2020 at 20:14, ShaolinFox yazdı:

@SarhostumHatrlamyrm O zaman gelip burda krallık videosuna atıp tutma, biz size gelip bir şey diyormuyuz?  Herkes herkesi biliyor siz gelip laf atıyorsunuz sizinle muhattap olan yok. Sizde bizle olmayın, herkes baksın işine oyun oynuyoruz,aptal saptal hırs yapıp konuyu başka yerlere çekmeyin ilk defa mele oynuyoruz deniyoruz, kesiyoruz, kesiliyoruz,tutupta sizin gibi herkesi kesiyorum en kral benimde demiyoruz,çok erkeksen önümüzdeki server asas party kur gel tamam mı ? Oyunu baştan öğretelim sana.

Bizim sizin melee oynayışınız ile hiç bir lafımız olmadı bence gayet iyisiniz ve evet bu serverda herkesi kestik.Aramızda hiç asas oynamamış olanlar ama yine deneriz başka serverada gerek yok burda fun cr lerde yapılır asıl sizdeki bu hırs ne direk vs demişsin kendin ile çelişmişsin.
 

 

On 02.06.2020 at 20:20, MURDER yazdı:

@SarhostumHatrlamyrm Burda konusurken atıp tuttugun zaman bile küfür etme senin götünü yırtarım dc adresımız var sıkıntın olursa gel 

bize ağzı bozuk diyen clanın kendi clanındaki ağzı bozuk bir arkadaş.
 

 

9 saat önce, MOOWER yazdı:

@SarhostumHatrlamyrm Bu konu neden bu kadar uzadı veya uzayacak biliyormusun? ÖRN; Dcye geldiğin ilk andan beri ses kaydı alsak veee  o pmlerin ss'ni usulca şuraya bıraksak konu kilitti şuan :) Ama ne bilelim ya senin gibi ikili oynamayı, kahpelik yapmayı, arkadan vurmayı, kansız olmayı bir türlü beceremedik.. 

çok merak ediyorum acaba ne demiş olabiliriz yardım istemekmi bu konuyu kitleyecek.Bizim yanımızda yardım edene bizde yardım etmişizdir ve herkes karşılığını almıştır öyle yerde kalmamıştır.Apo kiminle ikili oynamış kahpelik yapmış bizim sizi bir kişi yüzünden uyardık ve aramızı kötü yaptı bumu kahpelik arakdan vurmak kansız olmak ?
 

 

3 saat önce, KillerFox yazdı:

Bizde onu diyoruz işte sayın veled-i zina 15 parti 20 parti oynuyorsunuz sadece merak ettiğim ne biliyormusun senin yanında 3.5 tl minibüs parasına duran çakalları diğer sw lerde de yanında tutabilecek misin sende her toplama clan gibi yok olacaksın, Darkko koskoca site yapmış sıralama diye sekmesi mevcut zeka seviyen oraları açmaya yetmiyosa söyle bir sonraki msj da sana link bırakıyım gir de bir bak bizde 2m nin altında np si olan adam yok biz 1m np yi server ın 1. haftası kastık zaten sen neyin hesabını yapıyosun bir sonra ki krallık ta buralarda olursan np toplamaya biraz daha erken başla sonra paran boşa gitmesin he arkadaşımında belirttiği gibi bir derdi sıkıntısı olan varsa forumlarda show yapmayı bırakın discord adresimiz https://discord.gg/aX23vB gelin konuşalım...

Dışardan gören herkes bize 15 20 partysiniz diyor zaten buna alıştık işin gerçeğinide söyledim csw ittifakımız 8 pt. dir ve son csw de 6 party dik.Bizim yanımızda olan diğer serverlar yine bu ittifak işlerine kalkışsak yine yanımızda olacak insanlar kimsenin hakkında atıp tutma.Evet sıralama demişsin yok ilk hafta bu kadar np kasmışsın evet asas ile kastın Apo'nun demek istediği server başından beri melee oynayarak np kasandan bahsetmiş ama lafı g.tünden anlamışsın.Biz forumda bize karşılık yapılan hareketlere göre konu açtık veya video koymak için konu açtık show mu oluyor bu? peki sizin bu konu ne show değilmi ?

Bunun sadece bir oyun olduğunu unutmayalım ortada bir ego varsa oda oyun içi egodur bazı arkadaşların gerçek yaşammış gibi olaya bakmaları benim asıl zoruma giden oldu ve bizi olduğumuzdan farklı kişilermiş gibi göstermeye çalışmanız bizim zorumuza gitti bunlara hitaben cevaplarda bulundum.
İyi oyunlar!!

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş
43 dakika önce, dammed yazdı:

Konuyu şimdi gördüm,  her yazılanları okudum ve kolay kolay hiç bir konuya yorum yapmazken bu konu altında verdiğiniz cevaplar zoruma gitti.Biz bu serverda kimse ile polemik yapmak istemezken oyunda veya forumda bizde karşı yapılan her adıma karşılık olarak cevap verdik.Sizle geçen server aramız iyi iken bir kişi yüzünden aramız açıldı.
 

Sevenlerimizin çok olduğunu oylamada biz %6 öndeyken anlamıştık kazandık diye bakıyorduk daha oy vermeyen bir ton arkadaşımız vardı.Sonra bir saat içinde %4 geri düştük ve bir açığın olacağını düşündük ve anladık ki bir pc den birden fazla oy veriliyormuş ve malum olayları  yaptığınızı fark ettik.''Bizim sevenimiz sizin paranızdan çokmuş'' harcadığımız miktar 15 gb  bastığımız bir çok np arkadaşlarımızdan aldığımız np ler.Sizin bastığınız gb miktarının bizim  bastığımızdan kat kat fazlasını bastığınızı biliyoruz.
 

 

Sen buraya yazma derken konuyu açma amacınız ve ilk yorumdan sonra direk bize hitaben yaptığınız yorum bu konu altına bizden başka yorum atmayacakta kim atacak.Direk bizi hedef göstermişsiniz.Apo  kardeşimin karakterini onu yakından tanıyanlar iyi bilir öyle bir iki konuşma ile anlayamazsınız kimsenin karakterini ve burası sadece bir oyun  kendi yanındaki oyundan arkadaşının karakterini bile hemen anlayamazsın.Evet bazı arkadaşlarımızın ağzı bozuk(Allah'tan içimiz bozuk değil) ve bu onları kalitesiz yapmaz.Evet islandların krallığı için sizden 'singlepunch' olarak yardım istedik mi orasını tam bilmiyorum ama attığın yorumdan sanki tek başına kral yapmışsın gibi konuşmuşsun.Sizin sıranız geldiğinde zaten oyumuzu size atıcaktık ama o anlaşmayıda siz isilion a bize bir kişi için ks atmaya geldiğinizde bozdunuz ve haklı olarak size oy atmayacağımızıda söylemiştik.Hiç bir konuya yorum atmayın derken ki söyleme amacını anlamadım.
 

 

Bu olayı biz sizden gördük ve  bankalarımızdaki np leri basmaya başladık.14 clan csw almış derken iyi sayamamışsın 8 (party) clandık orda.Aldığımız ödülüde hiç bir zaman kişi başı hesap yapmadık bunu düşünen başkaları, alınan her ödül ob olarak alındı ve clanlara eşit miktar verildi bu yüzden ittifaklarımız bizim olmaya devam etti.
 

 

Evet aramızda ego yapan arkadaşlarımız var ve 0 ego diyende bizden yalan söylüyodur her şeyi yapmışken bu serverda neden ego olmasın bilhassa siz serverda aldığınız tek krallıkla foruma konu açmışsınız.Evet geçen server bir clan içindeki bi kaç kişi için ana bacı sövmüşüzdür hatırlamıyorum ama o kişiler kesinlikle bana göre küfürü hakediyordu.Merak ediyorum onlardan ne farkımız kalmış.Biz karakterimizi satmış demişsin nerde sattık acaba krallıkta haklı olarak oy vermediğimizdemi?Bence dediğin gibi 1554 kişiyi bir arada tutabilmekte bir başarıdır.
 

 

Kitleyi bu np basmaya başlamadan önce öndeyken gördük.Çöp derken senin ne başarın varda bize çöp diyebiliyorsun.
 

 

8 tane ektisiz eleman bu lafı pk da keşke karşı karşıya geldikten sonra kurabilseydin  hiç karşılaşmadık bunu demen normal.Tek başımıza oynadığımız bir çok server oldu 2012 den beri bu clan var ve birçokta başarımız var bizi sadece 2 serverdan tanıyıpta böyle ağzı bozuk şekilde (bizle aynı şekilde) kendini üste çıkaramazsın.
 

 

Evet aramızda Suriye'li var ama sadece bir kişi :D Kral bizden biri  olmadık island'lar oldu.Madem tek başınıza kral olabiliyordunuz neden krallık için anlaşma yaptınız.O zamanda kendinizi aday gösterseydiniz ya.
 

 

İtem toplama mevzusunu Apo kardeşim cevap vermiş zaten ske belt sayısını ve kill sayısını yanlış saymışın galiba 1-2 sayı demişin videomuzda kill leri sayabilirsin farkı.Adamlar sayabildiğimiz kadarıyla 8 kişilerdi turnuvada ve onları kesebilmek için itemede ihtiyacımız yok aslında var böyle bi fırsatımız kullanıyoruz bundan kimene.Turnuva yokken onları cz de vs de 2 kez towna düşürdük biriniz videosunu yayınladık diğeri ise duruyor elin s*kiyle gerdeğe girmedik o vs lerde.İsi konusu  server başından beri orayı gelen humanlara karşı savunmuşuz ittifaklarımız ile ve orda 10 tane clanda değildik 4 en fazla 5 pt. olduğumuz zamanlar oldu humanlara karşılık ve o zaman bile humanlar bizden kalabalıktı sizin kutu almanız ise öyle karşı ırkla gelip değil ks ile aldığınız kutular ve bunun erkeklikle söz konusu bile olamaz.Sizde kafanızı çalıştıraydınız bu serverda ittifak olmadan bir şeyin elde eldilebileceğini anlardınız.
Küfür mevzusuna gelince bütün clandakilere sordum bizden biri pm den küfür ettimi diye herkes hayır dedi aksine onlar bize küfür ediyor dediler(oy attığınız charla ile) ve karşılık verdik dediler bizim bildiğimiz küfür mevzusunuda sizin başlattığınız yada bu işte bir iş var.
 

 

Deminde dediğim gibi o küfürler siz etmeye başlayınca bizimkilerde karşılık vermiş ve sizin açtığınız charların nickleri birçoğu laf sokarcasına idi ve bizde böyle char açılmadı.
Evet krallığı bu şekilde gitmesi np basılarak zorumuza gitti keşke daha adaletli bir ortam olsaydı.
 

 

konuyu sal demişsin konuyu bize gönderme yapan sizsiniz sadece video yu koysaydınız adamlar aldı koymuşlar derdik altına yazdıklarınız bize bu konu altına yorum yazmamıza sebep olucak şekilde.
 

 

Bizim sizin melee oynayışınız ile hiç bir lafımız olmadı bence gayet iyisiniz ve evet bu serverda herkesi kestik.Aramızda hiç asas oynamamış olanlar ama yine deneriz başka serverada gerek yok burda fun cr lerde yapılır asıl sizdeki bu hırs ne direk vs demişsin kendin ile çelişmişsin.
 

 

bize ağzı bozuk diyen clanın kendi clanındaki ağzı bozuk bir arkadaş.
 

 

çok merak ediyorum acaba ne demiş olabiliriz yardım istemekmi bu konuyu kitleyecek.Bizim yanımızda yardım edene bizde yardım etmişizdir ve herkes karşılığını almıştır öyle yerde kalmamıştır.Apo kiminle ikili oynamış kahpelik yapmış bizim sizi bir kişi yüzünden uyardık ve aramızı kötü yaptı bumu kahpelik arakdan vurmak kansız olmak ?
 

 

Dışardan gören herkes bize 15 20 partysiniz diyor zaten buna alıştık işin gerçeğinide söyledim csw ittifakımız 8 pt. dir ve son csw de 6 party dik.Bizim yanımızda olan diğer serverlar yine bu ittifak işlerine kalkışsak yine yanımızda olacak insanlar kimsenin hakkında atıp tutma.Evet sıralama demişsin yok ilk hafta bu kadar np kasmışsın evet asas ile kastın Apo'nun demek istediği server başından beri melee oynayarak np kasandan bahsetmiş ama lafı g.tünden anlamışsın.Biz forumda bize karşılık yapılan hareketlere göre konu açtık veya video koymak için konu açtık show mu oluyor bu? peki sizin bu konu ne show değilmi ?

Bunun sadece bir oyun olduğunu unutmayalım ortada bir ego varsa oda oyun içi egodur bazı arkadaşların gerçek yaşammış gibi olaya bakmaları benim asıl zoruma giden oldu ve bizi olduğumuzdan farklı kişilermiş gibi göstermeye çalışmanız bizim zorumuza gitti bunlara hitaben cevaplarda bulundum.
İyi oyunlar!!

Dostum üşenmemiş yazmışsın eline sağlık diğer veletlere istinaden en azından konuşmayı biliyorsun bende bu yüzden okumaya değer diye düşünüp okudum cevap veriyorum 

Krallık için char açıp np basıp kendine oy atma konusunda ilk siz mi biz mi başladık bunu Emre Bey(Risus) a sorabilirsin herşeyi kanıtladım sonra da dedim ki madem yasal o zmn başlıyoruz tamam mı tamam ve başladık. Biz öyle hatrı sayılır bir para harmadık zira harcamış olsaydık krallık akşamı 60-70gb lik bir item alamazdık (+6 Avedon) 

1554 kişi elinde tutmuşsun ya başarı evet ama bakalım bir sonraki sw lerdede döner ekmek parasına yanında olacak mı o arkadaşlar

Island mı siz mi kral oldunuz bilmiyorum adamlar ittifakınız sonuç olarak siz oldunuz biz neden adaylık koymadık sizden birisi bir maruzatını belirtti özel bir durumdan kaynaklı o arkadası kral yapmak istediklerini söyledi biz de sizi kendimiz gibi görüp nasıl olsa verirler diye düşünüp aday bile çıkarmadık size oy verdik burda reklam yapmamak için yazmıcam ama çok merak ediyosan dc ye gel bu özel sebebi sana bizzat aktarıyım netice bir iyilik yaptık burda onun reklamını yapmaya gerek yok.

"Np basılarak gitmeseydi adalatli olurdu" demişsin ya ben krallık akşamı sizin yayına geldim "MikaLisa" nın yaptığı ve dedim ki "Sizin arkadaslarınız humanlara karus bastırıp oy kullanıyorlarmış keşke daha adaletli olsaydı neyse herkes kendine yakışanı yapar dedim" %6 farkı bize bu şekilde açtınız  ve aldığım cevap demek ki yasak değil yasak olsa yapamazlardı dedi. Bizde anladık ki "ADALET" sadece bir saray ismiymiş ve sizin kurallarınıza göre oynadık humanları çağırdınız humanları çağırdık char açıp oy kullandınız char açıp oy kullandık sonuç olarak 1554 suriyeli bir araya gelip 45 kişilik bir clanla başa çıkamadınız çünkü biz sw başından beri farm yapıp sizin gibi para biriktirmedik insan biriktirdik.

Biz hırs yapacak insanlar olsak bunu kendimize sıkıntı yapacak insanlar olsak şuan bizim adımıza foruma atılan 2 tane video var bizde diğer hırslı clanlar gibi oyunu bırakırdık biz hala burdayız pk döndüğü sürece de burada olacağız.

Kardeşim evet dediğin gibi bu bir oyun ama unuttuğun şu insanlar gerçek hayatlarında nasıl bir karaktere sahipse oyuna da bunu yansıtıyorlar,bizim kimseye sizi yanlış tanıtmak,göstermek gibi bir amacımız olamaz zira bunu yapamayız da zaten herkesin kendi aklı fikri var göz var , izan var oyunun %60 lık bir kısmı sizden nefret edip arkanızdan küfür ediyorsa bence siz forumlarda gezmeyi bırakın bir kendinize gelin silkelenin sizin iyiliğiniz için söylüyorum biz de sizi böyle tanımadık böyle insanlar değilsiniz karakterinizi kaybettiniz evet ama bundan sonrası için toparlanmak yada karaktersiz olarak devam etmek sizin elinizde. . .

Tekrar söylüyorum burdan konuyu uzatmaya hiç gerek yok bir sıkıntısı problemi olan varsa biz discord da adam yemiyoruz gelin konuşalım kimse burada ahkam kesmesin. https://discord.gg/aX23vB 

 

 

 

 

tarihinde KillerFox tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

Konuya katıl

Şimdi gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın .

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Yeni Oluştur...