Jump to content
News
  • DARKKO 4. Ayında! Eğlence Devam Ediyor!
  • Bu Yaz DARKKO ile Daha Eğlenceli!
DARKKO 4. Ayında! +500.00 TL Ödül Teslim Edildi
SchizOfReniC_

Eli̇te Türks 2020 #Darkko Part 1 #Avoi̇d#im4vaziyetalin#d0m6r#kaya#kingmadrid#beoon#hax

Önerilen Mesajlar

Daha önce telif nedeni ile silinen videomuzdur.. Bu  haftada PART 2 si gelecektir İçeriği   ÖZELLİKLEEE '' KAYA ' lı SEX4VAZİYET CLANIII --- Bryant , Kenrosss lu OLDSKOOOL CLanlarının Kesim SAHNELERİNİ İÇERMEKTEDİR.. BEKLEMEDE KALINIZZ ..

Ufak notcuk: Arkadaşlar  aşağıda ki videonun açıklama kısmını okursanız herşeyin cevabını  bulursunuz.. Ekstra iletişime geçmek isteyen olursa oyun içi '' SchizOfReniC_ ''  pm sinden bana ulaşabilir.. İlginize teşekkürler. Beklemede kalınızz keyifli bir funny video  hepimizi bekliyorr.
https://www.youtube.com/watch?v=Gp7xVduRrWQ

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

Ortada 8v8 yok, pk 28424242 kişinin olduğu yer sizden değil ırktan kaçıyor adamlar sizin pt + ırk tor atıyor arkadan okçular vuruyor şansa spike ile sen+ senin partyde kalıyor bazı killer. Sende video çekip koymuşsun. Buraya kadar tamam pk sahnesidir çekilir koyulur eyvallah tamam ama  o adamların nicklerini etiketliyorsun sanki onları tek başına kesmişsin yada partyce kesmişsiniz gibi saçma değil mi?  Etiketlediklerinin hepsi seni ve clanındaki herkesi pauldronsuz full hp keser wsde :) Neyse eğlenin tabi gençler eğlenmek sizinde hakkınız :)

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

hahahahah sızın oyun bılgınıze sıcıyım ben :D :D  bu hafta bıtane daha atıcam kenrosslu  bryantlı o full adamların 8 vs 8 ii bakalım ona ne bahane bulacaksınız :D hee bıde kayalar var onlarıda atacam montaj aşamasındaa  :D lutfen onada boyle yorum yapınn :D:D gosuluksuz padsiz kesıyolarmıs   yaa ormandaa kımse yok 8vs 8 onada bahane bulursuunzzz yatın aşşşşşşaaaaaaaaaaaaaaaaa:D:D:DD:D

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

Konuya katıl

Şimdi gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın .

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Yeni Oluştur...