ARES 229 Oluşturuldu: Mart 14 14 Merhabalar xACS Ekibi Olarak, #RAGNAROK Sunucumuzda Sizlere Sunacağımız Yeni Özelliklerimizden Bahsedeceğim. Unutmayınız Bu Tür Modifiye Edilmiş Birçok Özellik Ve Sistemsel Değişiklikler Sizlerin Daha Kaliteli Ve Rahat Bir Şekilde Oyunda Zaman Geçirmenizi Sağlayacaktır. Perks Sistemi Nedir ? Karakterinizi Sizden İstenen Şartlar Karşılığında Güçlendirmenize Yarayacak Bir Sistemdir. Perks Sisteminde Toplamda 12 Adet Özellik / Güç Mevcutdur Bunlar : +%2 Damage +%2 Less Damage +%4 Damage To Monster +100 HP +200 Mana +%2 Drop +%4 HP Heal ( Basılan HP Yeteneklerinin Etkisini % Olarak Arttırır ) +%4 Mana Heal ( Basılan Mana Yeteneklerinin Etkisini % Olarak Arttırır ) +%1 Upgrade Change +%2 Coins On NPC +%3 Coins From Monsters +150 Weight Nasıl Kullanabiliriz ? Karakter Infonuzda Resimde gördüğünüz gibi bir seçenek sizi bekliyor olacak. gerekli bölüme tıkladığınızda alt tarafta gördüğünüz resimdeki gibi özellikleri görebilirsiniz. NOT : Her bir güçlendirmeye Maksimum 5 Adet Point Verebilirsiniz. Herşey tamam nasıl point temin edebilirim ? Perks Sisteminde Point Almanız İçin Toplamda 5 adet Exp Jar ve 3 Adet Silver Bar' a sahip olmanız gerekmektedir. NOT : Bu Sistemden Faydalanmanız İçin Karakterinizin Minimum 65 Level olması gerekmektedir. NOT : Diğer oyuncular User İnfo yaparak kullanmış olduğunuz pointleri ( verdiğiniz güçlendirmeleri ) görebilecekler. Yukarıda yazdığım koşulları sağladığınızda ilgili NPC Peddler [ Hemes ] son sayfasında Bulunan EXP Jar [100 Million ] Seçeneğinden 5 Adet Jar Almanız Gerekmekte Görsel Anlatım Peddler [ Hemes ] NPC'sinden Toplamda 500M Exp Karşılığında 5 Adet Jar Alınız. ( Her 1 Jar 100M Exp İster, Minimum 65 Level olmanız gerekir ) 5 Adet EXP Jar Adlı İtemi Temin Ettiğinizde Sundries NPC'sinden 3 Adet Silver Bar Alınız. Yukarıdaki aşamaları tamamladığınızda alt kısıma eklediğim görseldeki gibi İlgili NPC [ Hepa Pupil ] Shozin NPC'sine 5 Adet Jar'ı Ve 3 Adet Silver Bar'ı Teslim Ediniz İşlem Tamamlandığında alt kısıma eklediğim görseldeki gibi size Perks Point adlı bir eşya verecektir. ( çantanıza düşmez otomatik olarak U Perks bölümüne point olarak yansır ) aynı zamanda ekranınıza küçük bir pencere çıkacaktır. Videolu Anlatım : Vermiş Olduğum Pointleri Sıfırlayabilirmiyim ? Evet Sıfırlayabilirsiniz. Sıfırlama işlemlerinizi yapmanız için ilgili npc [ Grand Merchant ] Kaishn NPC'sine gidiniz. İlgili NPC'de En Altta Bulunan Reset Perks Point Diyerek Sıfırlama İşlemlerinizi Yapabilirsiniz. NOT : Sıfırlama İşlemi İçin Üzerinizde 1 GB Olması Gerekmekteidr 3 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sonaykaraca 7 Mart 16 16 tarihinde gönderildi japko'yu geçtik yakında uzayada çıkarız bu gidişle Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
AzizeTR 0 Mart 17 17 tarihinde gönderildi hoş düşünülmüş. %100'de boşu boşuna bekleyen exp bar sonunda bir işe yarayacak. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ARES 229 Mart 20 20 tarihinde gönderildi Güncellendi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BigMage 1 Mart 22 22 tarihinde gönderildi (düzenlendi) Yanlış anlamadıysam karakterin expini eksiye(-) düşürüp potu dolduruyoruz, yani exp jar potunu üzerimize alıp sadece ona exp gelecek şekilde ayarlama yapamıyoruz? Ekleme: Trade edilemez olması bunun sadece point basılacak karakterlerin kasması gerektiği yani bunun pazarı veya ticareti olmayacak. Ayrıca; +%4 HP Heal > Maximum katıksız canın %'si? Mart 22 22 tarihinde BigMage tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DEVILCRAFT 218 Mart 22 22 tarihinde gönderildi 9 saat önce, BigMage yazdı: Yanlış anlamadıysam karakterin expini eksiye(-) düşürüp potu dolduruyoruz, yani exp jar potunu üzerimize alıp sadece ona exp gelecek şekilde ayarlama yapamıyoruz? Ekleme: Trade edilemez olması bunun sadece point basılacak karakterlerin kasması gerektiği yani bunun pazarı veya ticareti olmayacak. Ayrıca; +%4 HP Heal > Maximum katıksız canın %'si? +%4 HP Heal = heal olan her şey +%4 daha fazla verir, örnek : 720 HP pot artık 749 hp verir, minorde 62 Karakter için kalıcı olan +100 HP seçeneği Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Rhaaz 1 Mart 24 24 tarihinde gönderildi On 23.03.2022 at 01:18, DEVILCRAFT yazdı: +%4 HP Heal = heal olan her şey +%4 daha fazla verir, örnek : 720 HP pot artık 749 hp verir, minorde 62 Karakter için kalıcı olan +100 HP seçeneği Peki bu Perk sisteminde, stat sıfırlama gibi bir opsiyonumuz olacak mı? Ornegin ben 5 puan +100 Hp verdim, daha sonrasında bunu sıfırlayıp %2 Damage yapma gibi bir opsionum var mı? Teşekkürler Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DEVILCRAFT 218 Mart 24 24 tarihinde gönderildi 49 dakika önce, Rhaaz yazdı: Peki bu Perk sisteminde, stat sıfırlama gibi bir opsiyonumuz olacak mı? Ornegin ben 5 puan +100 Hp verdim, daha sonrasında bunu sıfırlayıp %2 Damage yapma gibi bir opsionum var mı? Teşekkürler skill sıfırlama npcsinde olacak Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
burakpaker 3 Mart 24 24 tarihinde gönderildi @DEVILCRAFT Her pointte tekrar eklenecek doğru mu? Atıyorum +200 Mana 5 point verince 1000 mana eklenmiş mi olacak? Bir de yüzdeli eklemeler nasıl olacak? atıyorum 720 pot heal %4 ile 749 basar demişsiniz. 5 point %4 verdiğim takdirde nasıl işleyecek? 5 point verince %20 eklerse direkt saf haline ; Pottan örnek gideceğim , 720 pot %20 ile 864 basar, her seferinde %4 eklerse eğer, 720 lik pot 5 point %4 heal verilirse 876,1 basar. Bunu merak ettim. 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DEVILCRAFT 218 Mart 24 24 tarihinde gönderildi 2 saat önce, burakpaker yazdı: @DEVILCRAFT Her pointte tekrar eklenecek doğru mu? Atıyorum +200 Mana 5 point verince 1000 mana eklenmiş mi olacak? Bir de yüzdeli eklemeler nasıl olacak? atıyorum 720 pot heal %4 ile 749 basar demişsiniz. 5 point %4 verdiğim takdirde nasıl işleyecek? 5 point verince %20 eklerse direkt saf haline ; Pottan örnek gideceğim , 720 pot %20 ile 864 basar, her seferinde %4 eklerse eğer, 720 lik pot 5 point %4 heal verilirse 876,1 basar. Bunu merak ettim. evet Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
burakpaker 3 Mart 24 24 tarihinde gönderildi Yüzdeli için sorduğuma da cevap verir misiniz @DEVILCRAFT Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
iam4ChinG 116 Mart 24 24 tarihinde gönderildi 2 saat önce, burakpaker yazdı: Yüzdeli için sorduğuma da cevap verir misiniz @DEVILCRAFT bence her seferinde % eklemeyecek. her point verdiğinde yeni %den hesaplayacak sistem. ben o şekilde anladım yani. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Ash1Na 1 Mart 24 24 tarihinde gönderildi 13 saat önce, DEVILCRAFT yazdı: skill sıfırlama npcsinde olacak Olmasa daha iyi gibi sanki. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DEVILCRAFT 218 Mart 24 24 tarihinde gönderildi 3 saat önce, burakpaker yazdı: Yüzdeli için sorduğuma da cevap verir misiniz @DEVILCRAFT her şey için evetti o her bastığında bir o kadar daha ekliyor Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DEVILCRAFT 218 Mart 24 24 tarihinde gönderildi 30 dakika önce, Ash1Na yazdı: Olmasa daha iyi gibi sanki. sıfırlama ücreti az olmaz yine de sıfırlamak isteyen kendi bilir 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
schweinsteiger 15 Nisan 3 3 tarihinde gönderildi Job basıldıgında perkler komple gıdermı ? Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
secred 24 Nisan 3 3 tarihinde gönderildi %2 drop çok iyi SecreD bunu beyendi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
goktugbetul 0 Nisan 8 8 tarihinde gönderildi Harike yenilik ellerinize sağlık Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ozgurkyc 0 Nisan 28 28 tarihinde gönderildi burda sunu anliyoruz guclu olan 8 -10 tane car sokan yada para basan gucluyken simdi yikilmaz hale gelecek yani elinde Glave +1 olan adam atack yukseltse ve diger barlarida cikarsa gb alarak adamla oyuncakla oynar gibi oynar bu mantikla dogrumuyum Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş