Jump to content
News
  • DARKKO 4. Ayında! Eğlence Devam Ediyor!
  • Bu Yaz DARKKO ile Daha Eğlenceli!
DARKKO 4. Ayında! +500.00 TL Ödül Teslim Edildi

secred

 Üye
  • İçerik sayısı

    94
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

24 Mükemmel
 
6.364

Irk

Elmorad

secred Hakkında

  • Derece
    Altın Şövalye

Güncel Profil Ziyaretleri

862 profil görüntüleme
  1. secred

    player Oyundaki Nick : SecreD

    Adım : Şükrü Yaşım : 30 Oynadığım Karakterler : Mage - Warrior Online Sürem : 12 / 24
  2. +8 iyi olur ama +9 cleaver can yakar benim düşüncem.Gerçi upgrade oranlarıda ona göre olacaktır.Hayırlısı olsun
  3. secred

    player Oyundaki Nick : SecreD (KecoonKing xD)

    Teşekkürler
  4. Adım : Şükrü Demirci Yaşım : 29 Oynadığım Karakterler : Mage & Warrior Online Sürem : 7-24 İletişim Adresim : [email protected] Selam arkadaşlar , Eski dblerde oynayanlar zaten tanır.Eskiden Dlive üzerinden yayınlar yapıyordum şimdi Trovadayım(https://trovo.live/S3cr3D).Sw ile birlikde yayınlara başlayacağım.Kendinize iyi bakın Bye..
  5. secred

    Ll. Geleneksel Darkko Centaur Koşusu

    Teşekkür ederim
  6. Merhaba DarkKO Forum Ailesi , Bildiğiniz üzere Dlive.tv'de https://dlive.tv/SecreD ve https://dlive.tv/TheSecreD kanaları üzerinden yayınlar yapmakdayım.Dün gece düzenlediğimiz ''II.Geleneksel DarkKO Centaur Yarışı''ndan bir kaç kareyi sizlerle paylaşmak istedim.Ben yayını sunarken çok eğlendim ve klip aldım.Sizler için editleyip burada sergiliyorum. Yarışı kaçıran arkadaşlar ve bir daha ki yarışa katılıcaklar için ön izlenim ve eğlence dolu bir video olması dileğiyle. Keyifli seyirler dilerim.
  7. secred

    S4NCAK Pk Movie - ComingSOON !

    ( 3 priest ne lan ) Güzel movie eline sağlık bro.
  8. İsmim / Soy ismim : Şükrü DEMİRCİ Yaşım : 28 Oynadığım Karakterler : MAGE & WARİOR Online Sürem : 7/25 İletişim Adresim : [email protected] Merhaba Dostlar , Ben SecreD Darkko'nun yeni serüveni Atlantis'de sizlerle beraber hem oyun oynayıp hem de Dlive üzerinden yayınlar yapacağım. Kanalımı Dlive.tv/TheSecreD adresinden takip edebilirsiniz. Oyun içi nickim TheSecreD bir pm uzağınızdayım. Saygılarımla esen kalın.
  9. Selam Dostlar , Clan olarak 2 adet BF eventten aldığımız movielerdir.Keyifli Sehirler.
  10. Clan: IATATURKI Lider : DiamondsXL Asistan: DiamondsSecreD Job: Mage
  11. Kanka sorunun bi cevabı olması lazım bence benim tahminim , Bu userlere itemlere bu kadar para verdi eğer kapatırsak kalan userler bizi döver die düşünüyo olabilirler.
  12. Selamın Aleyküm Forum Sakinleri , Abi nasıl bi server yaptınız ? NTTGAME de gelmiş kecoonda Kekuri ring kasıyor.2. Ay bitmek üzere hala kekuring para ediyor Muazzam bir olay. Bunlar yakında USKOyu kapatır . DARKKO'DA oynamaya başlarlar benden demesi Şeytan ayrıntıda gizli resmi büyütüp sol altı okuyun!
  13. secred

    yenilik Otomatik Pazar Kurma Sistemi

    Oturup 40 yıl düşünsem aklıma gelmeyecek bir özellik , açıldıgı günden bu yana oynuyorum ilk defa okudum bu konuyu.Gerçekden büyük emeklerin verildiği ortada en ince ayrıntıya kadar düşünülmüş.Emeklerinize sağlık.
×
×
  • Yeni Oluştur...