Jump to content
News
  • DARKKO 4. Ayında! Eğlence Devam Ediyor!
  • Bu Yaz DARKKO ile Daha Eğlenceli!

Play

 Üye
  • İçerik sayısı

    17
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

1 Nötr
 
7461

Irk

Karus

Play Hakkında

  • Derece
    Gölge Şövalye

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. Job: Priest Nick: Vidrozhennya
  2. Play

    nox1s macro yanıtına cevap

    rezzz
  3. Yok deniz değil ahmet nick: displ4cemenT
  4. Benim forum nick Play oyunda bu nicki kullanmiyorum bu serverde oynamıyorum daha önceki xacslerde oynadım. priest oynamayı ilgilenmeyi seviyorum o yüzden priest 1v1 leri takip ettim konulara baktim polemiklere baktim o yüzden yorum yazdım.
  5. Bak ustad ben zaten macro karşıtı değilim nedeni de bunu engellemenin somut bir yolu yok @Risusvs atacakları internet kafade toplayıp vs eventi orda yapması haric Bence yukarda yazdığım gibi chari diğer userlerden üstün kılmak için illegal olmayan hersey mubah sıkıntı yok. Şimdi sen macro değil diye savunduğun video için macro olduğunu kendin söylüyorsun macrosuz video diye attığınız videoda macro var
  6. 4.dk arenadaki vs izle 2222222222 bence macro f değiştiğinde direk parazit bir daha değiştirdiğinde direk skill 2deki judgement. cok hizli şekilde f değiştiğinde arada 1 skil vuruyor direk bu avantaj sağlar
  7. Tebrikler, Skillin macro ama 2 deki skilin pri oynayan direk anlar diğer joblar dikkatli izlerse anlar. Macro yasak değil bence yasak da olmamalı çünkü engellenmesi güç, herkeste var adam 5000 lira verip charndiziyor 300e de mouse alır. Saglam oynamak bir bütün bence herseyle itemle, pc ile, mouse ile vb. Ile bahane bulmaya gerek yok.
  8. Ödülümü aldım Teşekkürler. Herkese iyi oyunlar. displ4cemenT
  9. Play

    player Oyundaki Nick : Vidrozhennya

    İsmim / Soy ismim : Ahmet Oynadığım Karakterler : Asas-Bp Online Sürem : 8 saat İletişim Adresim : Forum Kendi Açıklamam ; Darkkoda asas eukoda bp olarak oynadım. Bu serverde de yerimizi alacağız, herkese başarılar..
×
×
  • Yeni Oluştur...