Jump to content
News
  • DARKKO 4. Ayında! Eğlence Devam Ediyor!
  • Bu Yaz DARKKO ile Daha Eğlenceli!
DARKKO 4. Ayında! +500.00 TL Ödül Teslim Edildi

Rosen

 Üye
  • İçerik sayısı

    26
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

6 Nötr

Rosen Hakkında

  • Derece
    Serap Şövalye

Güncel Profil Ziyaretleri

420 profil görüntüleme
  1. Rosen

    clan S4ncak !

    Bu serverda da CSW , 8v8 , 1v1 her yere imzamızı attık, bir daha ki xacsde görüşmek üzere sevgiler
  2. Ödülümü almış bulunmaktayım, Emeği geçenlere teşekkür ederim.
  3. güzel vs, güzel edit. es beyler, selamlar
  4. Rosen

    Anadolu WS s4ncak (PORNHUP)

    Sen ne anlatıyorsun ya, Hala küçük duruma düşürüyorsun kendini, oremar partimdeydi diye resim paylaşıyorsun. Yıllar içinde hepimiz herkesle oynadık. Konu bu değil, vs diye koydugun videonun 50k kc bahsi olan vs olmadıgını biliyorsun. Pelerin için gelmediğinizin de ispatı var. (ezio'nun ses kaydı var) Sence 50k kcsine yapılacak vs ye charda pokem varken 2 priestle cıkarmıydık. Biz seni o partiyle bile kesebileceğimizi düşünerek vs atıyoruz sen bunu vs sanıyorsun. Yazık ediyosunuz kendinize, yapmayın. Bak korkmabizvarız videoyu 3. gün yedi dağıldı. Onların gazıyla sizinde başınıza aynısı gelmesin. Gerçeklerle hareket edip saygınızla oynayın oyunu, yalanla dolanla iş yapmayın kocaman adamlarsınız. Anlaşmalı vs atılacaksa önce 3. bir tarafa kcler verilir öyle vs atılır. Öyle çarpıtılarak iş yapılmaz bunu herkes bilir. Zavallılık yapmayın.
  5. Rosen

    Anadolu WS s4ncak (PORNHUP)

    Aslında şu videoyu paylaşarak ne kadar zavallı olduğunuzu göstermişsiniz bizim bişey yapmamıza gerek kalmamış. Charlarda poke varken 2 priestle bile seni kesecek ekibi, wariorun pc donmuş arkada görünüyor; o şekilde zorla düşürmüşsün bide vs anlaşmalı diye prim yapmaya calısıyorsun. Siz bu korkmabizvarız tayfasının güncel sürümü olarak mı görev yapıyosunuz gençler. Zavallılıkta rekor onlarda ama sizde zorluyorsunuz. O anlaşmalı vsye siz daha hiç gelemediniz, yalan konuşmanıza, işinize gelecek gibi konuşmaları kesip koymaya, karaktersizce prim yapmaya çalışmanıza gerek yok. Yok bende vs atıcam, kafaya oynucam, video koyucam diyosan. 3 gündür gelmeyi beceremediğin anlaşmalı vsye gelirsin. Sancak ile vs yapma şerefine nail olursun. O zaman videonu çekersin. Hayatının ilk başarısına sanmam ama belki o zaman ulaşırsın. He bahanelerle gelmeyip, bu şekilde oyunlarla kestiğinizi düşünerek kendinizi de avutabilirsiniz tabi ki. Belki çapınız bu kadardır.
  6. Job : Warrior Nick : Rosen Herkese başarılar
  7. Rosen

    clan S4ncak !

    +
  8. Rosen

    clan S4ncak !

    +
  9. Rosen

    clan tanıtım SinglePunch

    İyi eğlenceler beyler, herkese selamlar
  10. Rosen

    player ROSEN

    Herkese selam, başarılar
  11. Rosen

    player OREMARRR

    ADAMI OYNATIR
  12. Rosen

    S4ncak Ws Awaken #8w8

    Herkesin eline sağlık, farm mod ile pk mod farklı olur bunu görmüş oldunuz en azından Arkadaşların dediği gibi itinayla 2v2, 8v8 atılır.
×
×
  • Yeni Oluştur...