Jump to content
News
  • DARKKO 4. Ayında! Eğlence Devam Ediyor!
  • Bu Yaz DARKKO ile Daha Eğlenceli!
DARKKO 4. Ayında! +500.00 TL Ödül Teslim Edildi

Lefu

 Üye
  • İçerik sayısı

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

5 Nötr
 
6.364

Irk

Elmorad

Lefu Hakkında

  • Derece
    Gölge Şövalye

Güncel Profil Ziyaretleri

438 profil görüntüleme
  1. Odulumu aldim, katilan arkadaslarin eline saglik. - Primusinterpares
  2. Lefu

    clan tanıtım [En/Tr] On7™

    Icerik guncellendi. Content updated.
  3. Lefu

    clan tanıtım [En/Tr] On7™

    Herkese merhabalar, Hi all, On7™ olarak DarkKO'da yerimizi alacagiz. Farkli ulke ve milletlerden oyuncular barindiran bir ekibiz. Eglenceli bir server olacagini umuyoruz. Herkese bol sans. As On7™ we will take our place in DarkKO. We are a team that its players are from different countries and nationalities. We hope that it will be an amusing server. Good luck all. Disaridan alim olmayacaktir, tesekkurler. We are closed to recruitments, with one exception. If you are a "foreign" player who has started the game alone and is looking for support, you can contact any of us through the forum or in-game message. Kadro / Staff: ◘ Primusinterpares ◘ Anu ◘ Dalvenjah ◘ Rowen ◘ Sebagun ◘ TheGood ◘ SuVzz ◘ Reunidas ◘ Joyful ◘ Salvador ◘ llTheKOMANDOll ◘ TacoMenT ◘ JohnReese ◘ cCcBozkurtcCc ◘ ErtugrulBey ◘ DiamonDGeezeR ◘ IChristopherATES ◘ DakkarBlackson ◘ RyuzaQI ◘ Sansasyonel ◘ ElbisSadBinRawya ◘ ShardaySadBinRawya ◘ JamirahSadBinRamy
  4. Lefu

    yenilik Otomatik Pazar Kurma Sistemi

    Baska bir xACS sunucusu olan OldschoolKO'da belirttiginiz gibi buy pazarlarinda da otomatik olarak tekrar kuruluyordu. Ancak herhangi bir sey satin alip dc olduktan sonra kendiliginden reconnect oldugunda ilk kurulu olan buy pazari oldugu gibi tekrar geri kuruluyordu. Bu sebepten oturu 2 kere fazladan alisveris yaptigim olmustu. Test edip duzenleyebilirseniz, kucuk de olsa bir iyilestirme daha yapilmis olur. Iyi calismalar.
  5. Emeginize saglik. Screen Record Settings baska bir ayarlama paneli (F10, P vb.) icerisinden ayarlanabilir olsa ve F11 tusu da video kaydi baslat/durdur tusu olsa VEYA baslat/durdur icin harici bir tus atamasi yapilsa cok daha guzel olur.
  6. Lefu

    event Kışla Savaşı Event Detaylar Bilgi

    Ayni clandan maksimum 16 uye deniyor. 17 veya daha fazla uyesi online olan bir clanda ilk tiklayan 16 kisi mi aliniyor yoksa tiklayan tum uyeler arasindan rastgele 16 kisi mi seciliyor? Bir oyuncu dustugu zaman clandan baska bir oyuncunun katilabilecegi yazilmis. Yeni oyuncu nereden katilabiliyor? 16 kisiden az giren clana, etkinlik esnasinda da yeni uyeler sonradan girebiliyor mu? Muhtemelen henuz netlestirilme asamasindadir ama arkadas da belirtmis odul ile ilgili de bilgi eklerseniz guzel olur, kolay gelsin.
×
×
  • Yeni Oluştur...