Jump to content
News
  • DARKKO 4. Ayında! Eğlence Devam Ediyor!
  • Bu Yaz DARKKO ile Daha Eğlenceli!

lomankip

 Üye
  • İçerik sayısı

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Nötr
 
7460

Irk

Karus

lomankip Hakkında

  • Derece
    Çaylak Şövalye
  1. lomankip

    bildiri Kendini Tanıt Etkinliğini KazananlarI

    Kazananlardan 21.Sıra Oyundaki Nick :4EnerjiSA
  2. lomankip

    player Yeni Sunucu 'REDEMPTION' Kendini Tanıt Etkinliği

    https://thedarkko.net/topic/12556-4enerjisa-olarak-buradyim/
  3. Adım : Gökhan Yaşım : 35 Oynadığım Karakterler : Mage. Online Sürem : Full İletişim Adresim : Oyun İçi 4EnerjiSA Kendi Açıklamam ; Bayadır Oyunu Oynuyorum ve mage olarak klanca geliyoruz..Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
  4. lomankip

    player Oyundaki Nick : Enerjisan

    Adım : Gökhan Yaşım : 33 Oynadığım Karakterler : Mage - Archer Online Sürem : 5 Saat Onlne Geri Kalan Afk Farm İletişim Adresim DC : EnerjiSA - Ankara - 32#0269 Kendi Açıklamam ; Çogu Serverda Oynadım Prof Olarak Mage Ve archer oynuyorum Bu Serverda Mage Olarak Başlıyacam.Ekibinde Eksiklik Olursa Forumdan Ve'ya Discord'dan Ulaşabilirsiniz.. Yarışmacı arakdaşlara Başarılar Dilerim..!
  5. lomankip

    clan ÜYe Arıyorum.

    Talibim
  6. İsmim / Soy ismim : Gökhan ARINMIŞ Yaşım : 30 Oynadığım Karakterler : ByNj - Archer Online Sürem : Akşamları Pc Başı Diğer Saatler Afk Farm İletişim Adresim : İnstagram - gokhanarnms Kendi Açıklamam ; Ben Ankara'da oturuyorum Yıllarca Cs -Knight Çeşitli Oyunlarda hep üstlerde seyrettim oynadıgım oyunları hep ciddiye alıp prof bi şekilde ilerlettim...Server açılışında Yine Tek Başlıycam Gibi Çünki Kafama uygun takım bulamıyorum...Amacım Farm Yapıp para kazanmak Vb. Şeyler Değil Oyunda üst seviyelerde ve sıralamalarda olmak Şuanki Tek Amacım...Katılan Ve Oynayan Herkese Başarılar Dilerim.
×
×
  • Yeni Oluştur...