Jump to content
News
  • DARKKO 4. Ayında! Eğlence Devam Ediyor!
  • Bu Yaz DARKKO ile Daha Eğlenceli!
DARKKO 4. Ayında! +500.00 TL Ödül Teslim Edildi

flushchuck

 Üye
  • İçerik sayısı

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Nötr
 
6.342

Irk

Elmorad

flushchuck Hakkında

  • Derece
    Çaylak Şövalye

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. flushchuck

    player NEED 1x HEALER PRIEST REALMADRID

    dc atarmısın konuşalım
  2. flushchuck

    player 1

    dc varmı ?
  3. flushchuck

    player NEED 1x HEALER PRIEST REALMADRID

    ben varım patron mage ekip mi
  4. flushchuck

    player 1

    özelden mesaj attım
  5. İsmim / Soy ismim : Emre Yaşım : 29 Oynadığım Karakterler : Mage Online Sürem : 20 Saat İletişim Adresim : Burdan veya özelden mesaj gönderebilirsiniz dc veya ts3 adreslerinizi bırakabilirsiniz. Kendi Açıklamam ; Merhabalar, 2 Kuzen 500'er Tl'lik pus çekip buraya başlama kararı aldık. Online süresi yüksek sürekli pk atabilecek, komutu iyi olan bir mage ekibine dahil olmak istiyoruz. Bu süreçte evden çalıştığımızdan dolayı aktif olarak oyunda olacağız pk'dan zevk alacağımız eski günleri yad edeceğimiz dayanışma içerisinde olan bir ekibe bizleri almayı düşünürseniz konuya cevap yazarak iletişim adresinizi bırakabilirsiniz.
  6. ++++++++++++++++++++++++++++
  7. İsmim / Soy ismim : Tolga OĞUZ Yaşım : 28 Aradığım Kriterler Şunlardır ; 25+ Online Süresi yüksek Melee İletişim sıkıntısı olmayan. Mikrofonu, kulaklığı olan dc ve ts3 programlarını kullanabilen. Kendi Açıklamam ; Takım anlayışı olan tüm herkes ekibimize davetlidir. Herkese bol şans.
  8. İsmim / Soy ismim : Tolga OĞUZ Yaşım : 28 Oynadığım Karakterler : Rogue,Priest,Mage Online Sürem : 8 - 10 saat. İletişim Adresim : https://discord.gg/nBfKVP Kendi Açıklamam ; Merhaba arkadaşlar evden çalıştığım bu günlerde, rogue karakteriyle bu sıkıntılı günlerde #evdekal mesajına uyarak en yoğun şekilde online olarak başlayacağım . Clan arayışı içerisindeyim. Herkese başarılar
×
×
  • Yeni Oluştur...