Jump to content
News
  • DARKKO 4. Ayında! Eğlence Devam Ediyor!
  • Bu Yaz DARKKO ile Daha Eğlenceli!
DARKKO 4. Ayında! +500.00 TL Ödül Teslim Edildi

ShaolinFox

 Üye
  • İçerik sayısı

    27
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

20 Mükemmel

ShaolinFox Hakkında

  • Derece
    Serap Şövalye

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. Clan : Hi Lider : KillerFox Asistan : MOOWER JOB : MELE
  2. ShaolinFox

    hi™ Hi™ Krallık

    @SarhostumHatrlamyrm O zaman gelip burda krallık videosuna atıp tutma, biz size gelip bir şey diyormuyuz? Herkes herkesi biliyor siz gelip laf atıyorsunuz sizinle muhattap olan yok. Sizde bizle olmayın, herkes baksın işine oyun oynuyoruz,aptal saptal hırs yapıp konuyu başka yerlere çekmeyin ilk defa mele oynuyoruz deniyoruz, kesiyoruz, kesiliyoruz,tutupta sizin gibi herkesi kesiyorum en kral benimde demiyoruz,çok erkeksen önümüzdeki server asas party kur gel tamam mı ? Oyunu baştan öğretelim sana.
  3. ShaolinFox

    hi™ Hi™ Krallık

    Ulan kahpe turnuva diye götünü yırtıyorsun,15 clan girmediysen 15 clandan item topladın aç köpek. KorkmabizVarızla cz de ilk vs nizde item istedin uniq yok dedim elimdeki lycoam hammeri istedin kim delikanlı ? 5 ske beltle vs ye girdiniz adamlar 2 tane kekuri beltle vs attılar 1-2 sayıyla göt zoruyla aldınız,ve adamlar 7 kişi oynadılar burası myko herkesten vs için item toplayacaksan eşit serverlar var gir orda oyna elin s*kiyle gerdeğe girme. İsi konusuna gelelim geldiğim her iside kutuyu aldık gittik sende öyle arkadan baktın, göt korkusuna 10 tane clan topladın lan isiye okçu team bile getirdin kim erkek olm ?? Kaşarlık yapmayın dünkü küfür mevzusuna gelelim allah şahit kimseyi inandıracak halimde yok bize farklı nicklerle pm lerden ana bacı sövüldü ( bunlar sizin oy attığınız charlar ) ondan sonra bizimkilerde karşılık verdi bu kadar net. Biz lüferde seviniyoruz sizde oturup ağlayın hadi.
  4. ShaolinFox

    hi™ Hi™ Krallık

    Eyvallah kardeşim sağolasın.
  5. ShaolinFox

    hi™ Hi™ Krallık

    Sen buraya yazma kardeş, oyun bir tarafta karakterin bizimle konuşmaya müsait değil,ağzı bozuk insanlarsınız kaliteniz ortada krallık için bizden destek istediniz kral yaptık sizi, sonra bizim sıramızda bize destek vermediniz. KAHPELİK yaptınız sustuk eyvallah dedik mümkünse hiç bir konu altına yazmayın ve pm atmayın.
  6. 8v8'ler ve Special Movieler + FULL PK movieler için beklemede kalın. Daha son sözümüzü söylemedik
  7. Clan : Hi Lider : KillerFox Asistan : MOOWER JOB : MELE
×
×
  • Yeni Oluştur...